The Info Okultarte

Buffalo Return To The Plains

Studentfest

Snart min tur!!
Nu till sommaren  så tar jag äntligen studenten! Jag längtar sååå mycket efter det! Ska bli så skönt att slippa komma till bara till skolan efter sommaren. Jag är så sjukt skoltrött så jag tror att jag kommer dö, det kommer vara ett under om jag ens överlever detta året helt ärligt. Men hittills har trean varit ganska chill och det har jag även hört folk som redan har tagit studenten säga -  att trean är rätt lugn. 

Dessa tre månaderna som vi har gått i skolan har vi knappt gjort något alls, vi har kanske haft ett litet prov men annars har det varit sjukt lugnt och skönt. Vi har haft mössutprovning och har börjat leta studentflak. Jag har insett att studenten kommer kosta så mycket mer än vad jag hade räknat med. Det är ju massa saker som måste köpas?! Mössa, flak, skiva, frukosten, mottagningen, studentfest med kompisarna. Men det är faktiskt något jag känner  att jag är villig att lägga pengar på. Om det är något som ska firas är det väl ändå att man överlevt alla hemska år med skolplikt?! 

Jag har insett också att det kan vara bra att boka lokal i tid för studentfesten jag tänkt ha sen senare i Juni. Jag har en tanke om att ha ett white party uppe på en takterass inne i stan med en fin utsikt. Hur bra låter inte det? Känns lätt också att dekorera det, med lite ljusslingor, växter, mattor och typ sånna mjuka säckar som man kan sitta i? På den takterassen jag har kollat på finns det en bardisk så där kan man ju antingen hyra in någon som står eller bara sätta in mina föräldrar där så får dom leka bartenders för en kväll. Jag ska fortsätta fundera lite på olika idéer men just nu lutar det mot detta!