The Info Okultarte

Buffalo Return To The Plains

Stora nyheter

Så... Ni undrar kanske varför bloggen inte har uppdaterats på ett tag. Jo nu kommer en stor nyhet till er alla. Vi ska flytta!

Ni vet ju att vi har velat flytta  ett tag att vi känner att lägenheten är för liten för oss. Vi har bott där jättelänge och vi har trivts så bra. Men eftersom vi jobbar som vi gör så kand et kännas otroligt instängt för oss att jobba hemifrån. Så vi har kollat på hus där vi kan ha varsitt kontor eller bara ett kontor så att man kan få jobba lite ifred när man behöver det. Så därför kände vi att vi behövde bo något större och gärna i närheten där vi bor nu eftersom vi tycker om detta område. 


Och.... efter att ha letat ett tag dök det upp en perfekt ställe för oss att bo, vi la ett bud och... ja nu ska vi flytta! Ganska snart dessutom, allting går väldigt fort nu. Men vi har spenderat denna tiden till att packa ihop grejer och rensa bland allt vi äger. (Den perfekta tiden att rensa är ju när man ska flytta när man ändå ska leta fram allt man äger och har). Vi har även bokat en firma som utför flyttstäd i stockholm så vi kan slippa att städa och ha oss och istället fokusera på vårt nya hem. Vi ska tapetsera och måla om i de flesta rum, man det viktigaste är väldigt fin så det är bara en lätt och rolig renovering. Men när vi har funnit oss till rätta kommer jag att lägga upp en massa bilder på hur vårt nya hem ser ut. Ni kanske till och med vill ha en video så att ni får en bättre bild? Ja ni får kommentera som vanligt vad ni vill.